Vacatures

Allround schoonheidsspecialiste gezocht

Functie-omschrijving

New Skin behoort tot de salons die op hoog niveau werken. New Skin is bij de Beauty Award 2017 genomineerd tot beste salon groot van Nederland. Wij staan tevens bekend om onze befaamde permanente make-up en bedienen op landelijk niveau. Rebecca Langmair heeft naast New Skin een eigen Academy voor permanente make-up. The Langmair Academy. www.langmairacademy.com

Wij zoeken een flexibele innovatieve specialiste die ook het vak PMU wilt leren. Je zult een interne opleiding gaan volgen bij the Langmair Academy om zo nog specialistischer inzetbaar te zijn in ons snel groeiende team. Daarnaast werken wij met top merken op gebied van huidverbetering. (La Colline, Dr. Murad ) Je werkt in een veelzijdig team met veel specialismen samen.

Functie-eisen

  • Afgeronde opleiding Schoonheidsspecialiste (MBO)
  • Je hebt commerciële vaardigheden
  • Je bent flexibel beschikbaar, in ieder geval 2 avonden per week en op zaterdagen
  • Je bent representatief en servicegericht

Wij bieden

New Skin kent een open en informele sfeer. Alles is erop gericht om onze cliënten kwaliteit en de beste zorg te bieden met een hoogwaardig serviceniveau.

New Skin biedt haar medewerkers goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met doorgroeimogelijkheden. Het betreft een functie voor minimaal 24 uur per week. Wij bieden bij aanvang een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd.

Werken bij New Skin Clinics?

Soort dienstverband: 24 - 32 uur per week
Bent je geïnteresseerd?

Deze vacature past bij mij!