Vacatures

Gedreven Beauty Manager gezocht

Functie omschrijving

Je wordt verantwoordelijk geacht de groeiende Schoonheidskliniek aan te sturen en te begeleiden. Je geeft de medewerkers in jouw team het juiste coaching advies gericht op service, sales en vakbekwaamheid. Elke dag opnieuw is het jouw doel om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen!

Jouw taken en verantwoordelijkheden Realisatie van een continue focus op het leveren van premium service naar onze gasten; coaching van New Skin medewerkers realisatie van een inspirerend commercieel programma voor onze kliniek proactief volgen van omzet, derving en kosten ontwikkelingen; effectieve communicatie en overleg met leidinggevenden van andere specialismen (o.a. Buying en Marketing); optimale kwantitatieve en kwalitatieve bezettingsplanning en formatie passend binnen budget en loonquote; managen van het team medewerkers ten aanzien van voortgang in ontwikkeling, beoordelingen, verzuim, opleiding, etc.

Functie-eisen Graag maken wij kennis met cosmetica / beauty professionals die beschikken over het volgende profiel: Minimaal HBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld in de richting Hotelschool, Economie of Small Business and Retail Management en in het bezit van aantal Beauty diploma’s, op gebied huidverbetering of Allround schoonheidsspecialiste/huidtherapeut communicatief sterk in Nederlandse en Engelse taal, ervaring met MS Office, reservering- en planningsystemen, diploma’s op het gebied van het geven van behandelingen, ervaring met het geven van trainingen op het gebied van verkoop, communicatie & Hospitality

Minimaal 3 jaar werkervaring in een verkoopgerichte functie bij een organisatie gericht op cosmetica / beauty; een aantal jaar werkervaring als leidinggevende van een team van min. 5 en meer personen; kan goed omgaan met stress volle situaties en laat zich niet makkelijk uit het veld slaan; neemt van nature initiatief en voortrekkersrol in een groep en stelt zich flexibel en respectvol op in de samenwerking met anderen; is een echte doorzetter en heeft kennis van administratieve taken; weet problemen snel en goed te analyseren en te vertalen naar commerciële en creatieve oplossingen; ondernemend, creatief en ambitieus; Full time beschikbaar (met een min. Van 32 uur per week) en vindt het werken in het weekend en tijdens avonduren geen bezwaar.

Als Manager Beauty zorg je voor een optimale afstemming tussen vraag en aanbod en je bent de vertaalslag tussen gast en organisatie. De Manager Beauty houdt de markt en trends scherp in de gaten en komt met voorstellen voor nieuwe concepten of producten. Je weet met jouw commerciële capaciteiten een maximale omzet te genereren en levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en implementatie van de te voeren prijsstrategie. Je bent verantwoordelijk voor de vastgestelde bedrijfsdoelstellingen van jouw afdeling waaronder omzet en loonkosten en zorgt voor een vertaalslag naar jouw team om deze doelen te bereiken. Ben jij commercieel, een topper op het gebied van beauty en verzorging, heb je een aantal jaren ervaring in een leidinggevende functie in een wellnessresort of beautysalon en bezit je meerdere beautydiploma’s.

Dan komen we graag met je in contact!

Liefst woonachtig omgeving Utrecht (Midden Nederland) Wat wij je o.a. bieden: werken in een ambitieus bedrijf met een ontspannen karakter waar alle ruimte is voor ideeën en eigen inbreng. een marktconform salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden en bonussen bij behalen van targets. een uitgebreid pakket aan opleidingsmogelijkheden en interne trainingen binnen het bedrijf. Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en voldoende doorgroeimogelijkheden.

Soort dienstverband: Voltijd

Deze vacature past bij mij!